Aspelin
Group

Olemme erilaisiin pakkauksiin erikoistunut perheyhtiö, jonka toiminnan muodostavat yhtiömme Sataplast, Muovijaloste, Hel-Pack ja Joutsen Paino. Pakkausalan historiamme on yli 30 vuoden takaa, mutta mm. Muovijalosteen juuret ulottuvat aina 70 vuoden päähän vuoteen 1949.

 

Missiomme

Tavoitteenamme on uudistaa ja kehittää pakkausteollisuutta kestävästi niin ympäristön kuin tuotteenkin kannalta yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Asiakkaat ovat keskeinen osa arvopohjaamme, mutta tärkeä osa on myös ylläpitää ja kehittää suomalaista teollisuutta.

 

Liikevaihto

16

Miljoonaa euroa

Työntekijöitä

78

Henkilöä

Toimitamme pakkauksia

400

Miljoonaa vuosittain

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.