Aspelin Group

Olemme erilaisiin pakkauksiin erikoistunut perheyhtiö, jonka toiminnan muodostavat yhtiömme Sataplast, Muovijaloste, Hel-Pack ja Joutsen Paino. Pakkausalan historiamme on yli 30 vuoden takaa, mutta mm. Muovijalosteen juuret ulottuvat aina 70 vuoden päähän vuoteen 1949.

Liikevaihto

20

Miljoonaa euroa

Työntekijöitä

78

Henkilöä

Toimitamme pakkauksia

400

Miljoonaa vuosittain

Missiomme

Tavoitteenamme on uudistaa ja kehittää pakkausteollisuutta kestävästi niin ympäristön kuin tuotteenkin kannalta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaat ovat keskeinen osa arvopohjaamme, mutta tärkeä osa on myös ylläpitää ja kehittää suomalaista teollisuutta.

Meille on tärkeää

Ympäristöystävällisyys

Yleensä ekologisin vaihtoehto on pakkaus, joka suojaa ja säilyttää tuotteen kaikista parhaiten. Pyrimme tarjoamaan ja kehittämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kehitämme omaa toimintaamme energiatehokkuuden parantamiseksi ja pyrimme löytämään keinoja raaka-aineiden käyttömäärien vähentämiseksi.

 

Jatkuva kehitys

Noudatamme toiminnassamme jatkuvan kehityksen periaatetta pyrkien parantamaan toimintaamme kaikilla yritystoiminnan osa-alueilla koko ajan.

 

Suomalaisuus

Pyrimme kotimaisena valmistajana tarjoamaan laadukkaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteenamme on kehittää suomalaista teollisuutta sekä työtä olemalla innovatiivinen uusien pakkausratkaisujen kehittäjä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kierrätettävyys

Tuotteiden kierrätettävyys on merkittävä osa tulevaisuutta ja kiertotaloutta. Tärkeä tavoite on pitää materiaalit mahdollisimman pitkään raaka-ainekierrossa ja pystyä näin vähentämään neitseellisten raaka-aineiden käyttöä. Käytettävien raaka-aineiden tulee olla materiaaleja, jotka soveltuvat hyvin kierrätykseen.

Muovi on erinomaista kierrätysmateriaalia ja sen uusioraaka-aineen tuottamisprosessi saadaan tuotettua pienellä energiamäärällä. Vasta viimeinen vaihe on polttaa jätteet energiaksi, kun sen kierrättäminen ei ole enää järkevää ja kannattavaa.

 

Vastuullisuus

Toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja vastuullisuusperiaatteet taloudellisen vastuun, ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun osa-alueilla.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.