Horeca ja take away

Vakiotuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakaspainettuja tuotteita niin pienille toimijoille kuin koko Suomen kattaville ketjuille.

Rasiat

Kartonkiset ja muoviset rasiat kaikenlaiselle ruoalle. Useita vaihtoehtoja heti varastosta 1-2 arkipäivän toimitusajalla.

Grillitaskut

Aspelin Groupin yleispainatuksilla tai omalla logolla. Useita eri kokoja. Kaikki taskumme ovat kompostoituvia.

Kelmut ja foliot

Horeca-pakkaukset saatavilla heti varastostamme.

Dyno-rasiat sekä GN-astiat

Keittiöiden käyttämät rasiat ruoan valmistukseen ja säilytykseen.

Pakkaus- ja suojapussit

Elintarvikkeiden sekä valmistusprosessien aikaiseen suojaukseen sopivat pussi- ja säkkiratkaisut.

Haudutuspussit

Vakuumipussit lämpöhauteeseen. Varastokokojen lisäksi räätälöidyt ratkaisut.

Lautaset ja aterimet

Tuotteet catering-toimijoille. Kartonkilautaset, kertakäyttöaterimet, lasit ja kupit. Tarkemman tuotevalikoiman saat myynniltämme.

Horeca ja Take away

Hel-Packin tehokas keräilyvarasto palvelee Pirkkalassa jokaisena arkipäivänä. Tuotteitamme on saatavissa tukuista ympäri Suomen. Laajan tuotevalikoimamme ja tehokkaan keräilyvarastomme lisäksi valmistamme noutotukuille sopivia myyntipakkauksia rahtipakkaamossamme Pirkkalassa. Vakiotuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakaspainettuja tuotteita niin pienille toimijoille kuin koko Suomen kattaville ketjuille.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.