Pussit

Olemme johtavia muovipussien valmistajia Suomessa valmistaen vuosittain n. 200 000 miljoonaa muovipussia eri materiaaleista.

Laaja konekantamme mahdollistaa wicket-pussien ja muotosaumapussien lisäksi erilaisten pussien ja pussirakenteiden valmistamisen.

Leipomopussit

Polyeteeni- ja polypropeenista valmistetut leipomopussit. Varastotuotteina blancopussit, leipomolaatikkopussit ja mm. pinnahuput

Vihannespussit

Erilaiset vihannespussit polyeteenistä sekä polypropeenista.

Muotosaumapussit ”kolmiopussit”

Muotosaumapussit salaatille, puutarhatuotteille sekä muille tuotteille.

Salaattipussit (Antifog)

Viketti- ja muotosaumasalaattipussit, Antifog-pussit.

Erilaiset pussit ja pussirakenteet

Pystymme valmistamaan erilaisia pussirakenteita erilaisiin käyttö- ja pakkaustarkoituksiin.

Paperipussit ja paperikassit

Valikoimastamme löytyvät vakiokoon paperipussit sekä paperikassit. Lisäksi tarjoamme paperipusseja sekä -kasseja asiakkaan omilla painatuksilla.

Vakuumipussit

Vakuumipussimme valmistetaan vahvasta 7-kerros kalvosta. Koot pienistä 80×80 mm pusseista suuriin säkkeihin. Tarjoamme suuren määrän vakiokokoja heti varastosta. Lisäksi toteutamme räätälöidyt ratkaisut asiakaskohtaisesti.

Pussit

Valmistamme pusseja kahdessa tuotantoyksikössämme Kokemäellä ja Hollolassa. Olemme johtavia pussien valmistajia Suomessa.

Laaja tuotantomme mahdollistaa valmistuksen leipomopusseista erilaisiin pussirakenteisiin ja kolmiomallisiin muotosaumapusseihin.

Perinteisten muovimateriaalien lisäksi ovat biohajoavat materiaalit Ecoplast ja Ecoplast Green(biopohjainen).

Lisäksi maahantuomme mm. vakuumipusseja.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.