Vihertuotteet

Olemme johtava vihannespakkausten valmistaja Suomessa. Ydinosaamistamme on tuotekohtaisten pakkausvaatimusten tuntemus. Pakattavien tuotteiden laadun ja puhtauden säilyttäminen sekä hävikin pienentäminen ovat tärkeitä koko jakeluketjun ajan. Toimitamme pakkauksia sekä avomaa- että kasvihuonetuotteille. Erikoistuotteitamme ovat huurtumattomat, rei’itetyt ja kutistuvat kalvot ja pussit. Pakkausmateriaalimme soveltuvat hyvin niin koneelliseen kuin käsin pakkaamiseenkin.

Muotosaumapussit

Valikoimastamme löytyy monenlaisia pussimalleja vihertuotteille. Muotosaumapussit sopivat esimerkiksi yrteille, salaateille ja muille puutarhatuotteille. Pussit voidaan valmistaa perinteisistä muovimateriaaleista (polypropeiini tai polyeteeni) tai ekologisemmista vaihtoehdoista, kuten EcoPlastista tai Woodly-puumuovista.

Erilaisia muotosauma- eli kolmiopusseja:

Peruna-, juures- ja vihannespussit ja säkit

Kaikki pussit ja säkit voidaan painaa HD-laatuisina ja jopa 10 väripainatuksina oman brändin mukaisesti. Yhteistyökumppanimme viljelijanberner.fi kautta on tilattavissa myös alla olevia Muovijalosteen omalla raikkaalla designillä painettuja peruna-, porkkana-, lanttu- ja punajuuripusseja.

Ratakalvot

Teemme erilaisia ratakalvoja polyeteenistä, polypropeenista ja laminaatista pakkauslinjoille. Ratakalvot voidaan painaa moniväripainatuksilla. Saatavilla myös Antifog-huurtumattomat kalvot esimerkiksi salaattien pakkaamiseen.

Kurkkukalvot- ja pussit

Kurkkupussit ja kalvot kurkkumyynnin sesonkiin meiltä. Kurkkupussit ja kurkkukalvot voidaan valmistaa myös ekologisesta ja biohajoavasta Ecoplast-muovista. Kun valitset ekologisen pakkauksen ja kerrot siitä pakkauksessa kuluttajille, löydät tuotteillesi uusia ympäristötietoisia asiakasryhmiä ja viestit samalla yrityksesi ympäristövastuusta.

Kukkapussit

Meiltä saat tilattua monenlaisia omaan brändiisi sopivia kukkapusseja. Valikoimastamme löytyy monenlaisia pussi- ja kassimalleja eri kukille. Pusseihin on mahdollista tehdä tarpeen mukaan erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ilmareikiä, mikroreikiä, polttoreikiä, läpän, aukon tai kantokahvan.

Rasiat, purkit, ämpärit

Valikoimastamme löytyy satoja erilaisia rasiaratkaisuja marjoille, hedelmille, vihanneksille ja yrteille. Kysy lisää myyjiltä niin keskustellaan vaihtoehdoista. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös ämpärit ja purkit eri värivaihtoehtoina. Tuotteet voi saada myös omalla painatuksella. Standardituotteiden toimitusaika on muutama viikko. Kokoja näistä tuotteista löytyy 80 ml purkeista aina 20 L ämpäreihin.

Säkit, huput ja arkit

Laaja valikoimamme sisältää myös varastotuotteita laatikkojen sisäsäkeistä, lavahuppuihin sekä syväkeräysäkkeihin. Varastotuotteena muun muassa 10 kg ja 20 kg vihannessäkit sekä nostolaatikkosäkit.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.