Sataplast Oy

Sataplast on vuonna 1963 perustettu joustaviin muovipakkauksiin keskittynyt perheyhtiö.

Yhtiö aloitti toimintansa Porissa ilmankostuttimia valmistaen. Toiminnan laajentuessa yhtiö muutti Porista Kokemäelle uusiin tiloihin. Vuonna 1989 yhtiön omistus siirtyi Juha ja Lea Tiitolalle.

Merkittävän osan yhtiön toiminnasta muodostivat aikanaan muovikassit ja erilaiset muovipussit. Muovikassien valmistuksesta luovuttiin 2000-luvulla ja yritys keskittyi entistä enemmän muovikalvojen, -pussien ja muovisäkkien valmistukseen.

2000-luvulla yhtiön omistus siirtyi seuraavalle sukupolvelle Tiina ja Jarmo Aspelinille, jonka jälkeen yhtiö on kasvanut voimakkaasti investointien ja yrityskauppojen myötä. Viimeisin merkittävä laajentuminen oli vuoden 2017 lopulla, kun Muovijaloste siirtyi Sataplastin tytäryhtiöksi.

Tänä päivänä yhtiö merkittävä erilaisten kalvojen, pussien ja säkkien valmistaja. Lisäksi Pirkkalassa valmistetaan erilaisia kääre- ja pakkauspapereita kaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.