Joutsen Paino Oy

Luotettava ja monipuolinen painotalo Lappeenrannassa

Joutsen Paino on pakkaus- ja painotuotteita valmistava painotalo Lappeenrannassa. Painamme joskus erikoisia, mutta useimmiten ihan tavallisia painotuotteita. Voimme painaa ja jalostaa paperia, kartonkia, muovia, laminaatteja sekä kuitukangasta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. paperi-muovi-laminaatit kohdistetulla ikkunalla, monikerros- ja muut erikoistarrat, kotelotuotteet, käyntikortit sekä monenlaiset esite- ja mainospainotuotteet ja jokerikortit. Toimimme luottamuksellisesti yhteistyössä asiakkaiden ja materiaalitoimittajien kanssa kehittäen uusia ratkaisuja ja tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Kehitetään yhdessä, ota yhteyttä puhelimitse 010 423 6032 tai sähköpostilla joutsenpaino@joutsenpaino.fi. Palvelemme arkisin klo 8-16 osoitteessa Moreenikatu 13, 53810 Lappeenranta. Tervetuloa!

Monenlaiset painotyöt ammattitaidolla

Flekso-jalostuslinjalla voimme painaa rullalta rullalle, rullalta pienrulliksi tai rullalta arkiksi joko yksi- tai kaksipuolisena painatuksena, tai moniratapainatuksena painatus kolmelle pinnalle. Samanaikaisesti painatuksen kanssa voimme on-line tuotantona mm. stanssata, laminoida, päällystää, silikonoida ja foilata. Jalostamme sekä kuitu- että muovimateriaaleja, joiden paksuus voi olla jopa 0.6 mm.

Arkkioffsetilla voimme painaa sekä kuitu- että muovimateriaaleille normaaleilla offset- sekä UV-väreillä. Jälkikäsittelyymme kuuluu mm. stanssaus, läpipainostanssaus, leikkaus, taitto, nidonta, ompelu sekä erilaiset liimaukset sekä paperi- että kartonkituotteille sekä yhdistelmä- ja monimateriaalituotteiden valmistus. Repro-osastollamme voimme valmistaa painolevyt ja -laatat itse, tai toimia yhteistyössä alan yritysten kanssa.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.