Joutsen Paino Oy

Moreenikatu 13, 53810 Lappeenranta
Puh. +358 (0) 10 423 6030  •  joutsenpaino@aspelin.fi

Joutsen Paino on pakkaus- ja painotuotteita valmistava painotalo Lappeenrannassa. Painamme joskus erikoisia, mutta useimmiten ihan tavallisia painotuotteita. Voimme painaa ja jalostaa paperia, kartonkia, muovia, laminaatteja sekä kuitukangasta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. paperi-muovi-laminaatit kohdistetulla ikkunalla, monikerros- ja muut erikoistarrat, kotelotuotteet, käyntikortit sekä monenlaiset esite- ja mainospainotuotteet ja jokerikortit. Toimimme luottamuksellisesti yhteistyössä asiakkaiden ja materiaalitoimittajien kanssa kehittäen uusia ratkaisuja ja tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä!

NATALIA

010 423 6030
natalia.peltonen@aspelin.fi

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.