Hel-Pack Oy

Teollisuustie 18, 33960 Pirkkala
Puh. +358 3 3636 888  •  hel-pack@aspelin.fi

Hel-Pack on luotettava ja joustava pakkaustarvikkeiden maahantuoja ja tukkukauppa. Olemme suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita erityisesti elintarvikealan pakkaustarpeisiin. Tehokas varastomme ja pakkauslinjamme mahdollistavat yksilöityjen pakkausratkaisujen toteuttamisen.

Yhtiön historia ja osaaminen ulottuu 80-luvulle, jolloin varasto toimi Vehmaisissa. Sieltä yritys siirtyi Kässälänkadulle nykyaikaisempiin tilohin. Vuonna 2015 Hel-Pack siirtyi osaksi Aspelin Groupia, kolmannen sukupolven tullessa mukaan perheyhtiöön. Merkittävä kehitys yhtiön toiminnalle oli uusien tilojen valmistuminen Pirkkalaan vuonna 2017, jolloin saatiin uusi tehokas varasto käyttöön.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat niin tutut jätesäkit ja alumiinivuoat kuin erikoistuotteetkin. Kehitämme koko ajan uusia ekoloogisesti kestäviä pakkausratkaisuja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.