Historia

Parannetaan maailmaa pakkaus kerrallaan ja etsitään ratkaisuja ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi.

Sataplast on alunperin Porissa vuonna 1963 perustettu perheyritys. Toiminta laajeni kymmenessä vuodessa ja parempien tilojen perässä tapahtui muutto Kokemäelle vuonna 1972. Lisää muutoksia koettiin 1980-luvun lopulla, kun Juha ja Lea Tiitola siirtyivät yrittäjiksi ostaen Sataplastin, sekä paperinjalostusyrityksen Hämeenkyröstä. Ennen yrittäjyyttään, Juha Tiitola oli tehnyt pitkän uran Amerplastilla muovinjalostuksen parissa.

Sataplastin toiminta kasvoi käyttötavarakaupan kassien lisäksi henkselikassien valmistamiseen. Tästä kuitenkin päätettiin luopua 2000-luvulle saavuttaessa ja keskityttiin nykyisiin tuotteisiin, eli kalvoihin, erilaisiin pusseihin, säkkeihin ja huppuihin, sekä kääre- ja pakkauspapereihin.

Vuosituhannen vaihteessa myös yhtiön omistus siirtyi seuraavalle sukupolvelle, kun johtoon astuivat Tiina ja Jarmo Aspelin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Sataplastin kasvu on ollut voimakasta uusien investointien ja yritysostojen myötä.

Vuonna 2015 tehdyssä yrityskaupassa Hel-Pack Oy:n omistus siirtyi Aspelineille ja tuotevalikoimastamme tuli entistä kattavampi. Ostetun yrityksen johtoon siirtyi Krister ja näin saatiin yritystoimintaan mukaan kolmaskin sukupolvi. Hel-Packille rakennettiin uudet tilat Pirkkalaan, jonne yritys siirtyi vuoden 2017 keväällä. Saman vuoden lopulla sovittiin yritysjärjestelyistä, missä Muovijalosteesta tuli Sataplastin tytäryhtiö.

Aspelin Groupiksi muodostunut pakkausyhtymä on tänä päivänä yksi alan laajimmalla tuotevalikoimalla asiakkaitaan palveleva yritys. Tahdomme toiminnallamme edistää suomalaista teollisuutta ja työntekoa. Parannetaan maailmaa pakkaus kerrallaan ja etsitään yhdessä ratkaisuja ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.