Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus myy tuotteitaan eli elintarvikkeita vähittäiskauppojen lisäksi tukkuihin, ruokapalveluyrityksiin sekä toisille elintarvikeyrityksille. Elintarvikkeet tarvitsevat pakkauksensa, joihin meillä on tarjota lukematon määrä erilaisia ratkaisuja.

Pakkaukset ja pakkaustarvikkeet elintarviketeollisuuteen

Elintarvikkeet koskettavat meitä jokaista. Kuluttajat ostavat elintarvikkeensa useimmiten ruokakaupoista tai tilaavat suoraan kotiin – etenkin Covid-19-aikana ruokakauppapalveluiden käyttö on kasvanut ennätysmäisesti. Elintarviketeollisuus myy tuotteitaan eli elintarvikkeita vähittäiskauppojen lisäksi tukkuihin, ruokapalveluyrityksiin sekä toisille elintarvikeyrityksille. Elintarvikkeet tarvitsevat pakkauksensa, joihin meillä on tarjota lukematon määrä erilaisia ratkaisuja.

Erilaiset pakkausratkaisumme elintarviketeollisuuteen:

 • Kalvot

  o Pakkausradat
  o Arkit
  o Suojakalvot
  o Kiristekalvot

 • Rasiat

  o MAP-rasiat – suojakaasupakkaukseen soveltuvat
  o Erilaiset ruokarasiat
  o Dynot

 • Pussit

  o Wicket-pussit
  o Laatikkopussit

 • Säkit

  o Lavahuput, suojasäkit, mollahuput
  o Jätesäkit ja biopussit

 • Kääreet

  o Suoja- ja kitkapaperit
  o Liha- ja kalakääreet

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.