Muovijaloste Oy

Muovitie 2, 15860 Hollola
Puh. +358 3 882 020  •  muovijaloste@aspelin.fi

Muovijalostetta ohjaavat asiakaslähtöisyys, tuotteiden korkea laatu, edelläkävijän ammattitaito, luotettavuus ja perinteisen perheyrityksen arvot. Osaamisen ytimessä olevat HD-painolaatuiset ja jopa 10-väriset muovipakkaukset, jotka soveltuvat vaativiin pakkaustarpeisiin ja lisäävät asiakkaan tuotteen näkyvyyttä nostaen samalla sen kaupallista arvoa.

Mistä kaikki alkoi?

Erityisesti moniväripainettujen muovipakkausten valmistamiseen erikoistunut yritys on perustettu vuonna 1949. Opiskelija Hannu Posti oli mukana perustamassa 24.10.1949 Muovijaloste Oy:n yhdessä isänsä Hannes Postin ja muovipureman saaneen aikansa teknisen neron, hienomekaanikko Kyösti Småttin kanssa.

Hannu Postin sydän sykki uudelle tekniikalle. Sodan jälkeisessä Suomessa oli pulaa materiaaleista, koneista ja laitteista. Se ei lannistanut Hannu Postia, vaan päinvastoin innosti häntä kehittämään ja rakentamaan myös tuotantokoneita itse. Tekniikan kehittäminen jatkui, vaikka hän siirtyi Muovijaloste Oy:n johtoon isänsä Hannes Postin kuoltua yllättäen vuonna 1964. Hannu Postin kiinnostus uusimpaan teknologiaan, tietokoneisiin ja kemiaan auttoi suuresti yhtiön teknisessä kehittämisessä, joka on ollut Muovijalosteen menestyksen avain koko yhtiön historian ajan. Yhtiö on merkittävä osa suomalaisen muoviteollisuuden kehittymistä ja historiaa.

Muovijaloste kuuluu Kemianteollisuuden globaaliin
Responsible Care – vapaaehtoisohjelmaan (suomeksi Vastuu
Huomisesta), joka on teollisuuden pitkäaikaisin ja
tunnustetuin Kestävän kehityksen ohjelma.

Kuulumme myös Kemianteollisuuden Energiatehokkuus-
sopimukseen 2017-2025. Energiatehokkuussopimukset ovat
tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja ensi-
sijainen keino edistää energian tehokasta käyttöä Suomessa.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.