Muovijaloste Oy

Vuonna 1949 perustettu Muovijaloste aloitti polyeteenipohjaisen muovikalvon valmistuksen ensimmäisenä Suomessa.

Muovijalostetta ohjaavat asiakaslähtöisyys, tuotteiden korkea laatu, edelläkävijän ammattitaito, luotettavuus ja perinteisen perheyrityksen arvot.

Yhtiö on merkittävä osa suomalaisen muoviteollisuuden kehittymistä ja historiaa.

Nykyään yritys on moniväripainettujen muovipakkausten merkittävä kotimainen valmistaja ja alan edelläkävijä. Osaamisen ytimessä olevat HD-painolaatuiset ja jopa 10-väriset muovipakkaukset soveltuvat vaativiin pakkaustarpeisiin ja lisäävät asiakkaan tuotteen näkyvyyttä, nostaen samalla sen kaupallista arvoa.

Muovijaloste kuuluu Kemianteollisuuden globaaliin Responsible Care – vapaaehtoisohjelmaan (suomeksi Vastuu Huomisesta), joka on teollisuuden pitkäaikaisin ja tunnustetuin Kestävän kehityksen ohjelma.

Vuoden 2017 lopulla Muovijaloste siirtyi Sataplast Oy:n tytäryhtiöksi ja osaksi Aspelin Groupia.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.