Säkit, huput ja arkit

Säkit, huput ja arkit

Olemme johtavia säkkien, huppujen ja arkkien valmistajia Suomessa. Valmistamme erilaisia säkkejä, huppuja ja arkkeja kaupan, vihannesten pakkaajien ja teollisuuden tarpeisiin.

Laaja valikoimamme sisältää myös varastotuotteita laatikkojen sisäsäkeistä, lavahuppuihin sekä syväkeräysäkkeihin. Erilaisten säkkien lisäksi valmistamme monenlaisia huppuja ja arkkeja eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Suurimmat säkit ovat yli 5000 litran suuruisia.

Perinteisten muovimateriaalien lisäksi ovat biohajoavat materiaalit Ecoplast ja Ecoplast Green(biopohjainen). Lisäksi maahantuomme mm. jätesäkkejä.

Lavahuput, suojahuput, syväkeräyssäkit

Valmistamme säkkejä ja huppuja erilaisten lavojen suojahupuiksi sekä sisäsuojiksi halutuilla mittatiedoilla. Lisäksi meillä on laaja valikoima valmiita kokoja varastossamme mm. lavahupuiksi, häkkien ja nostolaatikoiden sisäpusseiksi sekä syväkeräysastioihin.

Vihannessäkit ja suojahuput

Varastotuotteena 10 kg ja 20 kg vihannessäkit sekä nostolaatikkosäkit.

Jätesäkit ja roskapussit

Valikoimastamme löytyvät kunnon tuotteet ammattikäyttöön. Mustat säkkimme ovat valmistettu täysin kierrätetystä raaka-aineesta. Saatavilla on useita eri värejä ja kokoja heti varastostamme. Toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja.

Erilaiset pussit ja pussirakenteet

Pystymme valmistamaan erilaisia pussirakenteita erilaisiin käyttö- ja pakkaustarkoituksiin.

LDPE- ja HDPE-arkit

Valmistamme erilaisia muoviarkkeja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Voimapaperiarkit

Valmistamme erilaisia voimapaperiarkkeja sekä muita paperiarkkeja asiakkaan mittojen mukaisesti.

Miksi valita meidät?

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä - eikä ihme - sillä he ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Erityistä kiitosta on saanut asiakaspalvelumme, jonka kehitykseen panostamme myös tulevaisuudessa.

Innovointi

Pakkausalalle kaivataan uusia tuotteita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Kehitämme aktiivisesti omaa alaamme ja sen kautta haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.

Perhe-arvot

Aspelin Group on perheyhtiö ja arvomaailmamme on sen mukainen. Luotamme suomalaiseen työn laatuun ja seisomme tuotteidemme, sekä tuotantomme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.

Laatu

Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Jatkuva kehitys ja laadullinen parantaminen ovat osa jokapäiväistä työtämme. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.